Nya Samsung Galaxy S23 Ultra – perfekt för företagare

Samsung Galaxy S23 Ultra är en riktigt bra telefon för dig som är företagare. Den är inte bara fin och full med funktioner, den är också riktigt tålig. Med en ram i Armour Aluminium och vattentäthet enligt IP68 kan du vara säker på att din telefon överlever om du skulle råka tappa den eller om det börjar regna när du är på väg till ett viktigt möte.

Skal för din S23 Ultra hittar du hos themobilestore.se. Trots vattentäthet och en tålig ram vill du skydda din nya telefon från repor.

Skärm

En annan sak som är bra med Galaxy S23 Ultra är skärmen. Den är riktigt stor och har en mycket hög upplösning, vilket betyder att du kan se filmer och läsa böcker på den utan att missa några detaljer. Dessutom är skärmen gjord på ett smart sätt så att den anpassar sig till vad som visas, vilket gör att den inte drar så mycket batteri när du till exempel tittar på bilder.

Kamera

Kameran på Galaxy S23 Ultra är också riktigt bra. Den har en massa olika funktioner som gör det lätt för dig att ta snygga bilder och filmer. Till exempel kan du spela in i ultraslow-motion eller använda den optiska zoomen för att fånga små detaljer på långt håll.

Dessutom är det lätt att ta gruppfoton eftersom kameran är så bred att du får plats med många personer på samma bild.

Prestanda och lagring

En annan fördel med Galaxy S23 Ultra är att den har grym prestanda. Med en riktigt snabb processor och massor av RAM-minne kan du jobba i flera appar samtidigt utan att telefonen blir seg. Dessutom har den en massa internminne så att du kan spara allt du behöver på telefonen.

Batteri

När det gäller batteritiden så behöver du inte oroa dig. Med en stor batterikapacitet klarar du dig utan laddning en hel dag eller till och med längre. Och om det skulle börja ta slut finns det flera olika sätt att ladda upp den på.

Du kan välja mellan trådlös laddning eller snabb laddning med USB-C-kabel. Använd alltid orginalladdare och CE-märkta laddare för att undvika olyckor och brand.

Övriga funktioner

En extra kul grej med Galaxy S23 Ultra är att den har en inbyggd S Pen. Det betyder att du kan skriva och rita på skärmen precis som om det vore en penna och papper. Dessutom finns det en massa andra smarta funktioner som du kan använda för att göra det lättare att jobba eller för att ta snygga bilder.